Service en onderhoud

Dagelijkse zelftesten zorgen voor een gegarandeerde inzetbaarheid van de Philips AED. Een service- en onderhoudspakket zorgt ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar zaken als het tijdig vervangen van de elektroden en batterij, het oplossen van een storing of het gebruiksklaar maken van de AED na een inzet. Dit doen wij voor jou! 
Onderhoud_Philips_AED
Onderhoud Philips AED
De Philips AED voert dagelijks een uitgebreide zelftest uit waardoor inspectie op locatie overbodig is. Maar periodiek moeten de elektroden en batterij wel worden vervangen. De elektroden moeten vervangen worden omdat de contactgel na verloop van tijd kan uitdrogen. De vervaldatum staat op de voorkant van de elektrodecassette en geeft aan wanneer deze vervangen moeten worden. De batterij heeft een minimale levensduur van 4 jaar, maar moet vervangen worden om de betrouwbaarheid te garanderen. Een service- en onderhoudspakket zorgt ervoor dat de materialen tijdig worden vervangen zonder dat jij daar niet over hoeft na te denken.
Dagelijkse zelftest
De dagelijkse, uitgebreide zelftesten staan centraal in het waarborgen van de betrouwbaarheid van een Philips AED. Wat de Philips AED onderscheidt, is zijn vermogen om door middel van deze zelftesten een breed scala aan cruciale onderdelen te inspecteren. De Philips AED controleert de volgende onderdelen: 
- AED: software, circuits, omgevingstemperatuur, condensator (het onderdeel dat de stroomstoot afgeeft) en de stroomstoot zelf 
- Elektroden: aanwezigheid én werking/kwaliteit van de elektroden 
- Batterij: resterende energievoorraad. 

Door deze zelfstandige controles wordt de noodzaak voor handmatige controles overbodig en ben je verzekerd van een gebruiksklare Philips AED.
Dagelijkse_zelftest
Servicepakket
Service- en onderhoudpakket
Een service- en onderhoudspakket zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt naar je AED. Wij beheren de periodieke vervanging van de elektroden en batterij. De materialen worden automatische toegestuurd of door ons vervangen op locatie. Onze 24/7 servicedienst biedt ondersteuning bij storingen en nadat de AED is ingezet. De AED wordt op locatie weer gebruiksklaar gemaakt en als dit niet lukt, krijg je tijdelijk een vervangende AED, zodat je nooit zonder zit. Onze pakketten bieden functionaliteit, betrouwbaarheid en gemoedsrust waardoor jij kunt zorgen voor wat écht belangrijk is: een hartveilige omgeving!

Bekijk ons aanbod service- en onderhoudspakketten

Service_-en_onderhoudspakketten_online_6f7443eb-442b-4fa7-85d0-9209337ac164