Philips AED kopen

AED's van Philips

AED360-ProCardio is officieel Philips AED distributeur. Wereldwijd is Philips een grote speler in de gezondheidszorg. Zij richten zich op de zorgbehoeften van mensen. Het streven hierbij is barrières in de gezondheidszorg weg te nemen en innovatieve, intuïtieve en betaalbare oplossingen te bedenken. Veel ziekenhuizen maken gebruik van de expertise en apparatuur van Philips. Een AED kopen redt levens en daarom werkt AED360-Procardio alleen met de best geteste defibrillators. De Philips Heartstart HS1 AED is hier een uitstekend voorbeeld van.

 

Waarom een Philips AED?

Elke goedgekeurde AED die verkrijgbaar is op de Nederlandse markt is niet per definitie een goede.
 Er is maar één marktleider wereldwijd en dat is Philips. AED360-ProCardio heeft daarom een bewuste keuze gemaakt om uitsluitend leverancier te zijn van Philips. De bestverkochte Philips defibrillator is de Heartstart HS1, welke ook wereldwijd het meest over de toonbank gaat. Het apparaat heeft al vele prijzen gewonnen en komt bij diverse onderzoeken en wetenschappelijke studies als beste uit de test.

 

Philips HeartStart HS1 AED

De Philips HeartStart HS1 AED is één van de best geteste defibrillatoren.
 Deze Philips AED beschikt over de Quick Shock technologie en heeft slechts 8,1 seconden nodig om een schok toe te dienen. Dit is de snelste tijd van alle AED’s op de markt. Tevens wordt het overgaan van fibrilleren (trillen) van het hart naar asystolie (geen activiteit) in een zeer vroegtijdig stadium gemeten. De HeartStart HS1 voldoet hiermee aan de zwaarste normen uit de industrie. Het apparaat test dagelijks, wekelijks en maandelijkse de elektroden, batterij en mechanica. Daardoor ben je altijd verzekerd van een gebruiksklaar apparaat. Mocht er onverhoopt iets niet naar behoren werken, zal de Philips AED altijd een waarschuwingssignaal afgeven.

Philips HeartStart FRx AED

De Philips HeartStart FRx AED is een robuuste, betrouwbare defibrillator die iedereen kan én mag gebruiken. De AED is stof- en waterbestendig (IP55) waardoor hij, naast voor eigen gebruik, ook uitermate geschikt is voor de buurt. Het is dan ook dé AED die wordt gebruikt voor het initiatief BuurtAED van de Hartstichting en Philips.