ProCardio

Vastgoed & AED

 


Vastgoed & AED

Hartveiligheid voorop

Ieder jaar worden zo'n 17.000 mensen getroffen door een plotselinge hartstilstand. Bij een hartstilstand is de overlevingskans het grootst als binnen 6 minuten wordt gestart met reanimeren en de AED wordt ingezet. Burgerhulpverleners zijn (bijna) altijd sneller ter plaatse dan de ambulance waardoor de overlevingskansen voor de patiënt enorm stijgen als er ook een AED in de buurt is.

Als vastgoedbeheerder kun je de overlevingskansen voor jouw huurders en de rest van de buurt vergroten. Daarnaast versterk je ook de maatschappelijke betrokkenheid van jouw organisatie. Kortom, enkel voordelen voor iedereen.

Ben jij vastgoedbeheerder en wil je ook bijdragen aan een hartveiliger Nederland?

Er zijn al veel bedrijven in de vastgoedsector die AED’s 24/7 voor alle huurders/gebruikers beschikbaar maken door deze aan/in hun panden te plaatsen. ProCardio kan deze AED’s leveren en beheren, zo wordt ook jouw vastgoed hartveiliger en word je geheel ontzorgd.

De beste oplossing voor jou en de huurders

Als vastgoedbeheerder kun jij ook een hartveilige zone creëren met een AED die 24/7 beschikbaar is, maar waar jij als eigenaar geen omkijken naar hebt. Een perfecte match is de beste AED ter wereld, de Philips HeartStart, in combinatie met de Rotaid 24/7 buitenkast. Hiermee wordt de AED niet alleen beschermd tegen alle weersinvloeden, maar kan er op afstand ook toezicht worden gehouden op de AED en de actuele status. ProCardio kan jou hierbij volledig ontzorgen door de monitoring en opvolging ervan op zich te nemen. Tot slot wordt de AED ook aangemeld bij het landelijk reanimatie oproepsysteem HartslagNu, zodat de AED voor burgerhulpverleners beschikbaar is. Op www.hartslagnu.nl kan je lezen hoe dit oproepsysteem precies werkt.

Niet alleen ProCardio, maar ook de Hartstichting zet zich in om steeds meer 24/7 beschikbare AED’s in Nederland te realiseren. Dit doen zij onder andere door vastgoedbeheerders te enthousiasmeren. Meer informatie lees op de website van de Hartstichting.

Daarnaast heeft de Hartstichting in samenwerking met Philips het crowdfunding platform BuurtAED opgericht. Een succesvol platform waarbij buurtgenoten gezamenlijk geld inzamelen om een AED met buitenkast voor hun buurt aan te schaffen. ProCardio speelt hierin een belangrijke operationele rol door 100% zorg te dragen voor de klant. Wij ondersteunen tijdens de inzamelingsactie, leveren de AED als de actie geslaagd is en verzorgen daarna alle service & onderhoud.

Zij gingen je voor

Wij hebben al vele vastgoedbeheerders mogen helpen en zijn dan ook ervaren in de levering, installatie, monitoren en het onderhoud. Zowel bij nieuwe panden, bestaande panden en monumentale panden. Wij zorgen voor de perfecte uitstraling en bereikbaarheid van de Philips AED.

Enkele voorbeelden: Zadelhoff Beheer, Newomij en Kroonenberg Groep.


ProCardio

Philips HeartStart FRx AED i.c.m. Rotaid 24/7 buitenkast
Locatie: Slotervaart Centrum voor Zorg