Vervang je huidige AED body* voor een gloednieuwe body + tas

Je Philips HeartStart HS1 AED is inmiddels meer dan 10 jaar oud en de garantie is dan ook verlopen. Het kan dus zijn dat je AED binnenkort aan vervanging toe is. Maak nu gebruik van deze aanbieding en wees verzekerd van een inzetbare AED! 

Zoals je van ons gewend bent komen wij bij je langs. We vervangen de body en tas en maken de AED weer gebruiksklaar.
*Body = het apparaat zonder elektroden en batterijen
€899,00
ex btw (incl btw € 979,91)
Aan het woord:
stanley_e6f8887a-6a68-4eab-91d3-b68fe3fea1d5

Stanley

Instructeur Philips AED 
Op locatie zie ik diverse AED's waarvan de garantie is verlopen. De batterij en elektroden kunnen dan nog een tijd mee, maar de body is wel aan vervanging toe. Een complete AED inclusief onderdelen vervangen is niet duurzaam en ook niet het beste voor jouw portemonnee. 

Daarom hebben we een speciaal aanbod voor jou samengesteld.

Ons aanbod:
  • Een nieuwe body + tas voor slechts € 899,- ex btw
  • 8 jaar garantie
  • We komen langs om de huidige body + tas te vervangen en we maken de AED weer gebruiksklaar
  • Een milieuvriendelijke afvoer van de oude body + tas
  • Je service- en onderhoudspakket loopt gewoon door op deze nieuwe AED

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik mijn AED body vervangen?

Iedere dag, week en maand voert de AED automatisch een zelftest uit waarbij de belangrijke onderdelen worden gecontroleerd. Wellicht heb je de AED niet of amper hoeven in te zetten. Echter, is het interne circuit wel dagelijks belast door het uitvoeren van de zelftesten (ruim 3600 keer bij een levensduur van 10 jaar). Je vervangt de body preventief, hiermee voorkom je dat hij in storing gaat en per direct niet meer inzetbaar is tijdens een noodsituatie. 

Hoe lang gaat een nieuwe body mee?

Een nieuwe body wordt geleverd met 8 jaar garantie.

Wat moet ik met de oude body doen?

Jij hoeft niets te doen! Wij zorgen voor een milieuvriendelijke afvoer van de oude body en tas. Mocht je dit liever zelf doen, of wil je dat wij de nieuwe body en tas opsturen, neem dan contact met ons op. Je kunt de oude body en tas inleveren bij een recyclingperron of inleverpunt, net zoals je dat doet met andere elektronische apparatuur. 

Wat als ik mijn AED nu niet vervang?

Naarmate een AED ouder wordt en veel zelftesten heeft uitgevoerd, stijgt de kans op storingen. Het circuit is immers al ruim 3600 keer belast. De kans dat jouw AED in storing gaat en per direct niet meer te gebruiken is, wordt steeds groter.

Vanaf wanneer moet je een AED vervangen?

Wij kunnen niet met zekerheid aangeven wat de exacte levensduur van een AED is. De fabrieksgarantie is 8 jaar. Wij  informeren al onze klanten als de AED 10 jaar of ouder is. 
Wat als mijn AED net onderhouden is?
Deze aanbieding gaat over een nieuwe AED body, dus exclusief batterij en elektroden. Het onderhoud van de Philips AED bestaat uit het vervangen van de batterij en de elektroden. Het maakt voor de AED body dus niet uit als er net onderhoud is gepleegd.
Wat gebeurt er met mijn servicecontract?
Het servicecontract blijft gewoon doorlopen op de nieuwe AED. Omdat de materialen van de bestaande AED worden hergebruikt, verandert er in feite niets. Wel krijg je door de aanschaf van een nieuwe AED body weer 8 jaar garantie.