ProCardio

ProCardio projecten

ProCardio is regelmatig een belangrijke operationele schakel bij diverse projecten. Alle projecten hebben één doel: Nederland hartveiliger maken.

 


ProCardio projecten

ProCardio is regelmatig een belangrijke operationele schakel bij diverse projecten. Alle projecten hebben één doel: Nederland hartveiliger maken.


BuurtAED

BuurtAED

BuurtAED is een initiatief van Philips en de Hartstichting. Door een crowdfunding actie haal je samen met de buurt geld op voor een AED met buitenkast en 5 jaar service & onderhoud. Kortom, je hebt gezamenlijk een BuurtAED bij elkaar gespaard.

ProCardio is de leverancier in dit project. Op het moment dat een crowdfunding actie is afgerond word je de trotste eigenaar of beheerder van de BuurtAED. Vanaf dat moment word je klant van ProCardio. Wij leveren de Philips HeartStart FRx AED met buitenkast en verzorgen de aankomende 5 jaar service en onderhoud. Wij staan voor je klaar!

Website BuurtAED


Volvo Lifesaver

Volvo

Volvo is begin 2020 gestart met een pilot in Noordoost-Nederland. Maar liefst 20 Volvo-eigenaren werden getraind en kregen een BHV-certificaat. Zij werden officieel burgerhulpverlener.

Na de training werd hun Volvo auto voorzien van een plek in de achterbak waar de Philips AED word opgeborgen. De AED is aangemeld bij het landelijke oproepsysteem HartslagNu. Op het moment dat de bestuurder een reanimatiemelding ontvangt en accepteert, zorgt het Volvo navigatiesysteem ervoor dat je naar de juiste locatie wordt begeleidt.

ProCardio heeft de Philips AED’s geleverd voor deze pilot. Op het moment dat de AED is ingezet op een patiënt, neemt de deelnemer contact op met ProCardio. Wij zorgen ervoor dat de AED weer gebruiksklaar wordt gemaakt.

We hebben al meerdere succesverhalen gehoord. De pilot is een succes en wordt door Volvo uitgebreid naar meerdere landen.

Website Volvo Lifesaver
Artikel Arts en Auto


Atletiekunie

Atletiekunie

De Atletiekunie is een overkoepelde organisatie van een groot aantal atletiek- en loopverenigingen in Nederland. ProCardio en Philips hebben in het verleden 30 AED’s gesponsord die worden ingezet tijdens evenementen. Daarnaast is er een speciaal ledenvoordeel zodat verenigingen voordelig een Philips AED kunnen kopen. We streven natuurlijk naar een hartveilige atletiek- en loopevenementen.


Website Atletiekunie


LTO

LTO-Ledenvoordeel

LTO Ledenvoordeel heeft als doel leden te laten profiteren van hun lidmaatschap door hulp, advies en korting te bieden op producten en diensten. De leden van LTO zijn agrarische ondernemers. Een AED is één van de producten die zij aanbieden.

ProCardio biedt de Philips HeartStart HS1 AED aan voor een speciale LTO ledenprijs. Op deze manier proberen wij samen met hen de leden van de agrarische sector te stimuleren om een eigen AED te kopen. De locaties van deze sector bevinden zich namelijk veelal in het buitengebied waar een AED niet binnen handbereik ligt, maar ook de ambulance doet er vaak langer over om op locatie te komen. Hier willen we verandering in brengen zodat ook deze gebieden hartveiliger worden.

Website LTO


Vriendenloterij

De Vriendenloterij heeft begin 2020, in samenwerking met de Hartstichting en Philips, een nationale campagne gestart. Het doel van de campagne is Nederland hartveiliger maken.

Deze campagne had verschillende onderdelen waaronder ervaringsverhalen delen tijdens het programma ‘5 uur Live’. De redder en overlevende mochten een AED schenken aan een locatie naar keuze. Daarnaast werd er Lingo VIPS gespeeld waarbij bekende Nederlanders 18 AED’s bij elkaar hebben gespeeld voor diverse locaties waar een AED hard nodig was.

ProCardio heeft contact gelegd met de redders waardoor de Vriendenloterij kon starten met het onderdeel tijdens het programma '5 uur Live!'. Vanzelfsprekend waren wij ook de leverancier van de levensreddende Philips AED’s.

Website Hartstichting


PNOzorg

De vereniging PNOzorg is opgeheven waardoor er een gunstig saldo te verdelen was. Een deel hiervan is geschonken aan de Hartstichting. Gezamenlijk is besloten om de AED-dichtheid te vergroten in ’t Gooi en omstreken. Een omgeving waar veel verzekerden van PNOzorg wonen of werken, en waar een AED hard nodig is.

ProCardio is de partij die contact heeft gezocht met de verzekerden om hen te overtuigen van dit project. Ze ontvangen gratis een Philips AED met buitenkast en service & onderhoud te ontvangen, maar krijgen tegelijkertijd de verantwoordelijkheid voor het beheer hiervan. De reacties waren positief en vanaf september 2020 hebben de eerste installaties plaatsgevonden. Dit doen wij in samenwerking met vrijwilligers van Unica, één van de grootste technische dienstverleners van Nederland.

ProCardio heeft contact gelegd met de redders waardoor de Vriendenloterij kon starten met het onderdeel tijdens het programma '5 uur Live!'. Vanzelfsprekend waren wij ook de leverancier van de levensreddende Philips AED’s.

Na de installatie kan de klant rekenen op (in ieder geval) 5 jaar service & onderhoud vanuit ProCardio.


ProCardio partners

Natuurlijk zijn wij trots op alle partners waarmee wij een samenwerking hebben, of hebben gehad om te zorgen dat Nederland hartveiliger wordt. De levensreddende Philips AED is op veel plaatsen in Nederland ingezet en we breiden graag uit.

Een aantal voorbeelden van partners zijn het Rode Kruis, Zorg & Zekerheid, BOVAG, Telegraaf Media Groep (TMG) en NRC.


Samenwerken

Wil jij ook ProCardio partner worden en samenwerken met ons om Nederland hartveiliger te maken? Neem dan contact met ons via info@procardio.nl of bel met 035 – 33 33 515 en vraag naar Marike Scharft.