ProCardio

Over ProCardio

ProCardio is de grootste Health Care dealer van Philips in Nederland en volledig gespecialiseerd in de levering en het onderhoud van de Philips AED’s.

 


Over ons

ProCardio is de grootste Health Care dealer van Philips in Nederland en volledig gespecialiseerd in de levering en het onderhoud van de Philips AED’s. Wij hebben inmiddels duizenden AED’s geplaatst en onze instructeurs leiden meer dan 20.000 mensen per jaar op.

Wij werken operationeel en achter de schermen mee aan initiatieven zoals BuurtAED in samenwerking met Philips en de Hartstichting. Maar we zijn ook onderdeel van projecten zoals Volvo Lifesaver en met diverse vastgoed relaties in de regio Amsterdam zoals Kroonenberg Groep en Merin. Samen met hen en nog meer partijen proberen wij Nederland zo Hartveilig mogelijk te maken en een fundamentele bijdrage te leveren aan de 6-minutenzone.

AED360 is officieel dealer van Philips in Groot-Brittannië. AED360 is het internationale label van ProCardio en verkoopt via een internationaal netwerk van distributeurs en dealers. Voor meer informatie, bekijk de website AED360.eu.

Waarom ProCardio?

Een AED redt levens, is een veel gehoorde uitdrukking. In werkelijkheid worden levens gered door een snelle combinatie van twee factoren:

  • De snelle inzet van de AED
  • Reanimatie van goede kwaliteit

Daarom leveren wij niet alleen de meest verkochte, snelste en makkelijkste AED ter wereld, maar geven onze instructeurs ook kwalitatieve trainingen. Iedereen mag een AED bedienen zonder instructie, maar de ervaring leert dat men zelfverzekerder handelt op het moment dat je wél een training hebt gehad.

Tot slot zorgen wij ervoor dat jouw AED altijd inzetbaar is dankzij onze service & onderhoudspakketten. Dit doen wij door onder andere 24/7 bereikbaar te zijn nadat de AED is ingezet of als er sprake is van een storing. Daarnaast helpen wij onthouden wanneer de elektroden en batterij vervangen moet worden, en indien je het uitgebreide pakket hebt, vervangen wij ze op jouw locatie. Lees hier meer over onze service en onderhoud.