ProCardio

Over ProCardio

ProCardio is de grootste Healthcare dealer van Philips in Nederland en volledig gespecialiseerd in de levering en het onderhoud van de Philips AED’s.

 


Over ons

Sinds 2008 heeft ProCardio zich volledig gespecialiseerd in de levering van Philips AED’s aan bedrijven en particulieren. Wij hebben inmiddels duizenden AED’s geplaatst en onze eigen instructeurs leiden meer dan 20.000 mensen per jaar op.

Achter de schermen werken wij mee aan initiatieven zoals BuurtAED en Volvo Lifesaver, veelal in samenwerking met Philips, Hartstichting en/of HartslagNu. Maar wij zijn ook onderdeel van projecten voor vastgoed relaties in Amsterdam zoals Kroonenberg en Merin. Samen met hen en nog veel meer partijen proberen wij Nederland zo hartveilig mogelijk te maken en een fundamentele bijdrage te leveren aan de 6-minutenzone.

Internationaal is AED360-ProCardio geautoriseerd Philips AED distributeur in 10 Europese landen. Kijk op www.AED360-ProCardio.com voor meer informatie.

Waarom ProCardio?

Een AED redt levens, is een veelgehoorde uitdrukking. In werkelijkheid worden levens gered door een snelle combinatie van twee factoren:

  • De snelle inzet van de AED
  • Reanimatie van goede kwaliteit

Daarom leveren wij niet alleen de meest verkochte, snelste en makkelijkste AED ter wereld, maar geven onze instructeur ook kwalitatieve AED & reanimatie trainingen. Iedereen mag een AED bedienen zonder instructie, maar de ervaring leert dat men zelfverzekerder handelt op het moment dat je wél een training hebt gehad.

Onze service & onderhoudspakketten zorgen ervoor dat jouw AED altijd inzetbaar is. Dit doen wij door onder andere 24/7 bereikbaar te zijn voor storingen of na een inzet. Daarnaast heeft de AED periodiek nieuwe elektroden en een batterij nodig. Wij zorgen ervoor dat jij deze op tijd vervangt. Heb je het meest uitgebreide pakket? Dan vervangen wij de materialen op locatie. Lees hier meer over ons pakketten.