ProCardio

Onze klanten

“Een levensreddende AED hoort binnen ieder magazijn of transportbedrijf. Als ondernemer heb je daar je verantwoordelijkheid in ten opzichte van je werknemers…”

 


Onze klanten

De afgelopen jaren hebben een aantal klanten uit onze database, met succes, hun eigen AED kunnen inzetten. Twee klanten delen graag hun verhaal met jou:

Als dé Philips AED specialist van Nederland leveren wij aan alle branches en bedrijfstypen. Zo verzorgen wij AED’s voor onder andere de zware industrie (denk aan scheepsbouw en metaal), de bouw en transport & logistiek. Daarnaast bedienen wij de zakelijke dienstverlening, vastgoed, retail, horeca en gezondheidszorg.

Onze klanten

In de afgelopen jaren hebben veel van onze klanten het belang ingezien van de aanschaf van een eigen AED. Zo hebben bijvoorbeeld Blokker en Xenos al hun distributiecentra en kantoren voorzien van een eigen Philips AED. De logistiek manager van het distributiecentrum van Xenos legt in een interview uit waarom.

Ook de heer Kamphuis, directeur van Amerongen Kamphuis, vindt dat een levensreddende AED binnen elk warehouse of transportbedrijf thuishoort. Als ondernemer heb je daar je verantwoordelijkheid in ten opzichte van je werknemers. Lees hier het interview.

Benieuwd welke bedrijven en (sport)verenigingen in jouw regio of branche een eigen AED hebben? Hieronder een kleine selectie uit onze database.

Klanten