ProCardio

Onze klanten

“Een levensreddende AED hoort binnen elk warehouse of transportbedrijf. Als ondernemer heb je daar je verantwoordelijkheid in ten opzichte van je werknemers…”

 


Inzet van een AED

De afgelopen jaren hebben een aantal van onze klanten, met succes, hun eigen AED moeten inzetten. Graag delen zij hun verhaal met u:

Als AED specialist van Nederland leveren wij aan alle branche’s en bedrijfstypen. Zo verzorgen wij AED’s voor de zware industrie (petrochemie, metaal, scheepsbouw) de bouw (van het heien tot aan de dakdekkers) en transport & logistiek. Maar ook in de zakelijke dienstverlening, Retail, HoReCa, sportcentra, makelaardij, advocatuur, het notariaat en het vastgoed treft u onze AED’s aan. En als AED specialist levert ProCardio ook in de gezondheidszorg (huisartsen, klinieken, fysiotherapie, psychologie, zorginstellingen, etc..) vele AED’s.

Onze klanten

In de afgelopen jaren hebben veel van onze klanten het belang ingezien van de aanschaf van een eigen AED. Zo hebben bijvoorbeeld Blokker en Xenos al hun distributiecentra en kantoren voorzien van een eigen Philips AED. De logistiek manager van het distributiecentrum van Xenos legt in een interview uit waarom.

BlokkerXenos

Ook de heer Jan Kamphuis, directeur van Amerongen Kamphuis, vindt dat een levensreddende AED binnen elk warehouse of transportbedrijf thuishoort. Als ondernemer heb je daar je verantwoordelijkheid in ten opzichte van je werknemers. Lees het interview met hem hier.

Ook H.N. Post & Zonen uit Pijnacker wil graag voorbereid zijn, mocht er onverhoopt een medewerker of bezoeker een hartstilstand krijgen. Zij hebben daarom recent een AED aangeschaft met hierbij een instructie.

Benieuwd welke bedrijven en (sport)verenigingen in uw regio of branche een eigen AED hebben? Hieronder een kleine selectie uit onze klanten.

Klanten

Bel voor meer informatie naar onze servicedesk tel. +31-(0)35 - 33 33 515 of kijk verder op onze website