ProCardio

Bedrijven

Ieder bedrijf een AED! Wil jij een hartveilige omgeving voor je collega’s of medewerkers? Investeer in een AED en red een leven.

 


Ieder bedrijf een AED

Om Nederland hartveiliger te maken is het van belang dat zoveel mogelijk bedrijven willen investeren in een AED. Daarbij is het nog beter als de AED 24/7 beschikbaar gesteld kan worden door deze bijvoorbeeld buiten aan het pand op te hangen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat er een 6-minutenzone ontstaat. Dit betekent dat mensen binnen 6 minuten de juiste hulp kunnen bieden bij een hartstilstand.

Bekijk de afbeelding hieronder om het effect te zien op de overlevingskans bij het gebruik van een AED.

overlevingskansen gebruik AED


ProCardio is de grootste Health Care dealer van Philips in Nederland en volledig gespecialiseerd in de levering en het onderhoud van de Philips AED’s. Wij kunnen je voorzien van de meest verkochte AED ter wereld: de Philips HeartStart HS1 AED.

Om ervoor te zorgen dat je organisatie en AED de ondersteuning krijgen die je nodig hebt bieden wij de volgende diensten:

  • Service & onderhoudspakketten
  • AED & Reanimatietraining

Service & Onderhoud

Een Philips AED heeft geen jaarlijkse controle nodig van een monteur omdat hij zichzelf dagelijks test op alle belangrijke componenten. Hierdoor bespaar je al snel € 1000,- per jaar. Een service & onderhoudspakket is echter wel te adviseren omdat er meer bij komt kijken. Periodiek moeten de elektroden en batterij vervangen worden. Daarnaast is het prettig als je terug kunt vallen op een leverancier zodra je AED een storing heeft, of is ingezet op een patiënt.


AED & Reanimatietraining

Na een AED & reanimatie training van ProCardio duurt de totale hulpverlening niet langer dan 3 minuten en stijgt de overlevingskans aanzienlijk! Vergelijk het met autorijden: in je eigen auto rijd je direct weg, en in andermans auto moet je eerst 30 seconden rondkijken. Als elke seconde telt geeft een korte training een enorm rendement. 

  • In 90 minuten leer je alle details van jouw eigen AED en de basisbeginselen van reanimatie 
  • De training verzorgen wij op jouw locatie en vindt plaats op werkdagen tussen 8:30 - 17:30 uur 
  • Geschikt voor een groep t/m 20 personen 

Wil je de training liever in de avonduren of het weekend laten plaatsvinden? Dat kan tegen een bijbetaling.


Onze klanten

Onze klanten zijn uiteenlopende organisaties. Ben je geïnteresseerd in wat onze klanten over ons schrijven?

De heer Jan Kamphuis, directeur van Amerongen Kamphuis, vindt dat een levensreddende AED binnen elk warehouse of transportbedrijf thuishoort. “Als ondernemer heb je daar je verantwoordelijkheid in ten opzichte van je werknemers”, zo stelt Kamphuis. Lees het interview met hem hier.

De meeste klanten hopen natuurlijk de AED nooit te hoeven gebruiken. Lees hier over de ervaringen van klanten die de AED wél hebben moeten inzetten:

Als de grootste Health Care dealer van Philips in Nederland leveren wij aan alle branches en bedrijven. Zo verzorgen wij AED’s voor de zware industrie (petrochemie, metaal, scheepsbouw) de bouw (van het heien tot aan de dakdekkers) en transport & logistiek. Maar ook in de zakelijke dienstverlening, Retail, horeca, sportcentra, makelaardij, advocatuur, het notariaat en het vastgoed treft u onze AED’s aan. En als AED specialist levert ProCardio ook in de gezondheidszorg (huisartsen, klinieken, fysiotherapie, psychologie, zorginstellingen, etc.) vele AED’s.

Klanten

Bel voor meer informatie naar ons hoofdkantoor via +31-(0)35 - 33 33 515 of mail naar info@procardio.nl.