ProCardio

Bedrijven

Elke week worden in Nederland 300 mensen buiten het ziekenhuis getroffen door een hartstilstand.

 


Introductie - Een AED redt levens

Elk bedrijf een eigen AED

overlevingskansen gebruik AED

wat gebeurt 112 belt.jpg

ProCardio heeft hier een simpel maar doeltreffend concept voor ontwikkeld:

  • De beste AED ter wereld voor een zeer scherpe prijs de Philips HeartStart HS-1: een A-merk voor de prijs van een C-merk
  • Een concept voor instructie; 1 uur per sessie voor maximaal 20 personen
  • Instructie op uw locatie: geen plannings- of organisatieproblemen

Als AED specialist heeft ProCardio op elke vraag het antwoord of advies! Wilt u een offerte, voor 1 AED of voor 100? Bel voor een persoonlijk advies direct met onze AED servicedesk tel. +31-(0)35 - 33 33 515

Bent u geïnteresseerd wat onze klanten over ons schrijven?

  • Ook de heer Jan Kamphuis, directeur van Amerongen Kamphuis, vindt dat een levensreddende AED binnen elk warehouse of transportbedrijf thuishoort. Als ondernemer heb je daar je verantwoordelijkheid in ten opzichte van je werknemers. Lees het interview met hem hier.

De meeste klanten hopen natuurlijk de AED nooit te hoeven gebruiken. Lees hier over de ervaringen van klanten die de AED wél hebben moeten inzetten:

Als AED specialist van Nederland leveren wij aan alle branche’s en bedrijfstypen. Zo verzorgen wij AED’s voor de zware industrie (petrochemie, metaal, scheepsbouw) de bouw (van het heien tot aan de dakdekkers) en transport & logistiek. Maar ook in de zakelijke dienstverlening, Retail, HoReCa, sportcentra, makelaardij, advocatuur, het notariaat en het vastgoed treft u onze AED’s aan. En als AED specialist levert ProCardio ook in de gezondheidszorg (huisartsen, klinieken, fysiotherapie, psychologie, zorginstellingen, etc..) vele AED’s.

Klanten

Bel voor meer informatie naar onze servicedesk tel. +31-(0)35 - 33 33 515 of kijk verder op onze website